Prenosne baterije

Na zalogi v skladišču

GOOBAY Bike-Power 5000 mAh LED svetilka nosilec za kolo prenosna baterija

Cena:18,30€

GOOBAY Bike-Power prenosna baterija za polnjenje mobilnih telefonov, pametnih tablic in ostalih naprav, ki se polnijo preko USB vmesnika. Preprosto jo lahko namestite na kolo, poleg tega pa ima tudi LED lučko za osvetlitev ceste v smeri vožnje. - USB povezava za polnjenje mobilnih naprav - 5A kapaciteta baterije za polno napolnjenost do dveh pametn..

Na zalogi v skladišču

Xiaomi prenosna baterija Redmi Power Bank 20.000mAh - črna

Cena:27,13€

Zmogljiva prenosna baterija z izjemno kapaciteto 20.000 mAh bo hitro in učinkovito napolnila vaš pametni telefon, tablični računalnik ali drugo napravo. Baterija Redmi PowerBank je majhna, stilsko dovršena in trpežna.  LED indikator vam bo pokazal napolnjenost baterija. Združljiva je z vsemi telefoni, tabličnimi računalniki in drugimi napravami, ki..

Na zalogi v skladišču

Intenso XS 20000mAh prenosna baterija - Črna

Cena:21,55€

Intenso Powerbank XS20000 navdušuje s svojim neverjetno majhnim dizajnom, hkrati pa ponuja veliko različnih možnosti uporabe.Zahvaljujoč izhodu USB A in Type C, powerbank omogoča možnosti polnjenja za vse trenutne pametne telefone ali druge mobilne naprave.Powerbank se zaradi svojega kompaktnega in priročnega dizajna enostavno prenaša in se prilega..

Na zalogi v skladišču

GOOBAY PowerBank 8.0 na sončne celice svetilka 8000 mAh črna prenosna baterija

Cena:19,04€

GOOBAY prenosna baterija je zaradi svojega robustnega dizajna primerna za aktivnosti na prostem (IP45). Na voljo ima 2 USB priključka, da lahko polnite 2 mobilni napravi naenkrat. Za podporo pri polnjenju so na voljo sončne celice, ki podaljšajo delovanje baterije. Baterija ima tudi svetilko z SOS funkcijo. Preko LED indikatorja vidite status polno..

Na zalogi v skladišču

Xiaomi prenosna baterija Redmi Power Bank 10.000mAh - bela

Cena:14,21€

Xiaomi Redmi polnilna baterija v elegantnem ohišju je izdelana iz kvalitetnih in vzdržljivih materialov. Z dvojnim USB izhodom in izjemno kapaciteto 10000 mAh omogoča hkratno polnjenje dveh naprav (telefonov, tablic in ostalih naprav). Vgrajen ima tudi LED indikator, ki prikazuje stanje napolnjenosti baterije. Prenosna baterija je stilsko dovršena,..

Na zalogi v skladišču

Intenso XS 20000mAh prenosna baterija - Bela

Cena:21,55€

Intenso Powerbank XS20000 navdušuje s svojim neverjetno majhnim dizajnom, hkrati pa ponuja veliko različnih možnosti uporabe. Zahvaljujoč izhodu USB A in Type C, powerbank omogoča možnosti polnjenja za vse trenutne pametne telefone ali druge mobilne naprave. Powerbank se zaradi svojega kompaktnega in priročnega dizajna enostavno prenaša in se prile..

Na zalogi v skladišču

Sandberg Survivor Powerbank 20100 prenosna baterija

Cena:103,70€

Prenosna baterija Sandberg Survivor Powerbank je popolna rezervna baterija za polnjenje mobilnih telefonov in ostalih mobilnih USB naprav. Prenosna baterija se nahaja v robustnem ohišju, zaščitenemu v skladu s standardom IP67, zato lahko prenese zares grobo rokovanje. Odporna je na vodo, udarce in prah: s seboj jo lahko vzamete skoraj kamor koli, n..

Na zalogi v skladišču

Xiaomi prenosna baterija Redmi Power Bank 10.000mAh - črna

Cena:14,21€

Xiaomi Redmi polnilna baterija v elegantnem ohišju je izdelana iz kvalitetnih in vzdržljivih materialov. Z dvojnim USB izhodom in izjemno kapaciteto 10000 mAh omogoča hkratno polnjenje dveh naprav (telefonov, tablic in ostalih naprav). Vgrajen ima tudi LED indikator, ki prikazuje stanje napolnjenosti baterije. Prenosna baterija je stilsko dovršena,..

Na zalogi v skladišču

Anker Prenosna baterija PowerCore Wireless 10.000 mah z brezžičnim polnjenjem

Cena:34,90€

Prenosna baterija PowerCore Wireless 10.000 mah z brezžičnim polnjenjem Hibridni brezžična in prenosna baterija Brezžično polnite na poti Kable pustite doma in še vedno imate vse, kar potrebujete za polnjenje. Preprosto položite telefon ali drugo napravo, ki podpira Qi, na polnilno ploščico, da dobite 5 W brezžičnega polnjenja - bodisi v dlani ali ..

Na zalogi v skladišču

Sandberg Outdoor Solar Powerbank 16000 IP67 solarna prenosna baterija

Cena:65,27€

Baterija Sandberg Outdoor Solar Powerbank 16000 je prenosna baterija, ki se polni preko priključka USB ali vgrajenih sončnih celic. S prenosno baterijo Sandberg Outdoor Solar Powerbank 16000 med prtljago vam ne bo zmanjkalo energije za vaš telefon ali drugo prenosno napravo, ko boste daleč od vtičnice. Količina energije zadostuje za 6 polnjenja obi..

Na zalogi v skladišču

Sandberg Outdoor Solar Powerbank 10000 solarna prenosna baterija

Cena:46,65€

S prenosno baterijo Sandberg Outdoor Solar Powerbank 10000 lahko svoj pametni telefon napolnite do 4-krat.Kljub je izjemno kompaktna in vašega nahrbtnika ne obremeni preveč.Prenosna baterija je opremljena z učinkovito solarno ploščo, izdelano v ZDA, ki ustvari dovolj energije za dodatno polnjenje vašega pametnega telefona na sončni dan.Prenosna bat..

Ni na zalogi

Sandberg Outdoor Solar Powerbank 24000 prenosna baterija

Cena:111,33€

Baterija Sandberg Outdoor Solar Powerbank 24000 je prenosna baterija, ki se polni preko priključka USB ali vgrajenih sončnih celic. Količina energije zadostuje za 9 polnjenja običajnega pametnega telefona, trpežno in vodoodporno ohišje pa zagotavlja, da bo delovala tudi v najzahtevnejših pogojih. S priključkom USB-C za polnjenje USB-C naprav. Ima Q..

Na zalogi v skladišču

Sandberg Urban Solar Powerbank 10000 prenosna baterija

Cena:46,65€

S prenosno baterijo Sandberg Urban Solar Powerbank 10000 lahko svoj pametni telefon napolnite do 4-krat.Prenosna baterija je opremljena z učinkovito solarno ploščo, izdelano v ZDA, ki ustvari dovolj energije za dodatno polnjenje vašega pametnega telefona na sončni dan.Popolna je, ko se sproščate na soncu, na primer na plaži ali sončni terasi, ali k..

Na zalogi v skladišču

Sandberg Powerbank Survivor 30000 Power Delivery 45W

Cena:116,26€

Prenosna baterija Sandberg Survivor Powerbank 30000 PD45W je popolna rezervna baterija za polnjenje mobilnih telefonov, prenosnih računalnikov in ostalih mobilnih naprav.Prenosna baterija se nahaja v robustnem ohišju, zaščitenemu v skladu s standardom IP66, zato lahko prenese zares grobo rokovanje.Je popolnoma odporna na vodo, udarce in prah, zato ..

Na zalogi v skladišču

Anker prenosna baterija PowerCore Metro Slim 10000mah

Cena:29,99€

Anker PowerCore Metro Slim 10.000 mAh 10000mAh prenosna baterija je visoko zmogljiv powerbank s tehnologijo PowerIQ in VoltageBoost, ki omogoča hitro polnjenje vaših naprav. Prenosno baterijo lahko polnite preko vhoda micro USB ali USB-C. Prenosna baterija ima ohišje iz posebnega tekstilnega materiala, ki bo zadovoljila tudi bolj zahtevne okuse in ..

Ni na zalogi

Anker PowerCore II 20.000 mAh powerbank PowerIQ 2.0 QC 3.0 powerbank bel

Cena:49,90€

Anker PowerCore II 20.000 mAhPremijska visoko kapacitativna prenosna baterija Od podjetja ANKER, vodilne blagovne znamke za mobilne dodatke- Hitrejše in varnejše polnjenje z napredno tehnologijo- 20 miljonov + zadovoljnih uporabnikov- Brezskrbna 18 mesečna garancija Tehnologija hitrega polnjenja na vsakem korakuEkskluzivne tehnologije podjetja Anke..

Na zalogi v skladišču

Anker prenosna baterja PowerCore Metro 20.000 mAh

Cena:44,99€

Anker prenosna baterja PowerCore Metro 20.000 mAh 20000mAh prenosna baterija Metro je visoko zmogljiv powerbank s tehnologijo PowerIQ in VoltageBoost, ki omogoča hitro polnjenje vaših naprav. Prenosno baterijo lahko polnite preko vhoda micro USB ali USB-C. Prenosna baterija ima ohišje iz posebnega tekstilnega materiala, ki bo zadovoljila tudi bolj ..

Na zalogi v skladišču

Anker PowerCore 10000 mAh USB-C PowerDelivery črn

Cena:49,90€

Anker PowerCore 10000 mAh USB-C PowerDelivery črnPremijska, visoko kapacitativna prenosna baterija.Od podjetja ANKER, vodilne blagovne znamke za mobilne dodatke- Hitrejše in varnejše polnjenje z napredno tehnologijo- 30 miljonov + zadovoljnih uporabnikov  Tehnologija hitrega polnjenja na vsakem korakuPowerCore 10000 PD omogoča hitro polnjenje preko..

Na zalogi v skladišču

Xiaomi Mi Power Bank 3 Pro 20000 mAh 45W QC3.0 prenosna baterija črna

Cena:50,09€

Xiaomi litij-ionski »powerbank« v elegantnem ohišju, ki je narejeno iz enega kosa anodiziranega aluminija. Kompatibilen z vsemi telefoni, tablicami in ostalimi napravami, ki se polnijo preko micro-USB. Preko USB-C izhoda ponuja tudi možnost tehnologije PD (PowerDelivery do 45W), kar bo izjemno hitro napolnilo vašo napravo.  Lastnosti: - Dvojni USB ..

Na zalogi v skladišču

Anker PowerCore 13.400 mAh Nintendo Switch prenosna baterija

Cena:59,90€

Anker PowerCore 13.400 mAh Nintendo Switch prenosna baterijaPremijska, visoko kapacitativna prenosna baterija optimizirana za Nintendo SwitchOd podjetja ANKER, vodilne blagovne znamke za mobilne dodatkeHitrejše in varnejše polnjenje z napredno tehnologijo30 miljonov + zadovoljnih uporabnikov  Tehnologija hitrega polnjenja na vsakem korakuPowerCore ..

Na zalogi v skladišču

Rivacase VA1037 10000mAh Quick Charge 3.0 prenosna baterija

Cena:24,99€

Prenosna polnilna baterija RIVACASE VA 1037 QC / PDLASTNOSTI:• Polnilna baterija zmogljivosti 10000mAh.• Združljiva z vsemi priljubljenimi modeli pametnih telefonov, tablic in drugih mobilnih naprav.• Če želite preveriti stanje baterije, pritisnite gumb. 4 LED indikatorji bodo prikazali preostalo moč.• Kovinsko ohišjeNapolnite do 4-krat hitreje kot..

Ni na zalogi

Anker PowerCore Redux 10000mAh prenosna baterija

Cena:29,89€

Prednost Anker: Pridružite se 30 milijonov +, ki jih poganja naša vodilna tehnologija.Majhna velikost, velika moč: presenetljivo kompakten prenosni polnilnik, ki omogoča 2,5 polnjenja za Galaxy S9 ali 2,4 za iPhone X.Hitro polnjenje: Ankerjeva ekskluzivna PowerIQ in VoltageBoost kombinacija zagotavljata najhitrejše možno polnjenje katere koli napra..

Na zalogi v skladišču

Rivacase VA1074 20000mAh Quick Charge 3.0 prenosna baterija

Cena:34,99€

Prenosna polnilna baterija RIVACASE VA 1074 QC / PDLASTNOSTI:• Polnilna baterija zmogljivosti 20000mAh.• Združljiva z vsemi priljubljenimi modeli pametnih telefonov, tablic in drugih mobilnih naprav.• Če želite preveriti stanje baterije, pritisnite gumb. 4 LED indikatorji bodo prikazali preostalo moč.• Kovinsko ohišjeNapolnite do 4-krat hitreje kot..

Na zalogi v skladišču

Intenso S 10000mAh prenosna baterija - Črna

Cena:12,77€

Intenso Slim Powerbanks S10000 so zmogljivi in izdelani v privlačni, zelo tanki izvedbi.S 10000 mAh so kot nalašč za ponovno polnjenje mobilnih naprav, kot so pametni telefoni, tablični računalniki, navigacijske naprave, MP3 predvajalniki ali digitalni fotoaparati, ko ste zunaj ali potujete.Zahvaljujoč integriranemu kablu microUSB je mogoče vse pam..

Ni na zalogi

Rivacase VA2120 20000mAh prenosna baterija

Cena:24,99€

Prenosna polnilna baterija RIVACASE VA2120 20000 mAh.LASTNOSTI:• Li-Pol baterija z zmogljivostjo 20000 mAh.• Združljiva z vsemi priljubljenimi modeli pametnih telefonov, tabličnih računalnikov in drugih mobilnih naprav.• Zaščita pred prekomernim polnjenjem, prekomernim praznjenjem, preobremenitvijo in kratkim stikom.• Samodejni vklop / izklop. Samo..

Na zalogi v skladišču

Intenso S 10000mAh prenosna baterija - Roza

Cena:12,77€

Intenso Slim Powerbanks S10000 so zmogljivi in izdelani v privlačni, zelo tanki izvedbi.S 10000 mAh so kot nalašč za ponovno polnjenje mobilnih naprav, kot so pametni telefoni, tablični računalniki, navigacijske naprave, MP3 predvajalniki ali digitalni fotoaparati, ko ste zunaj ali potujete.Zahvaljujoč integriranemu kablu microUSB je mogoče vse pam..

Na zalogi v skladišču

Rivacase VA2137 10000mAh prenosna baterija

Cena:15,99€

Prenosna polnilna baterija RIVACASE VA2137 10000 mAh.LASTNOSTI:• Li-Pol baterija z zmogljivostjo 10000 mAh.• Združljiva z vsemi priljubljenimi modeli pametnih telefonov, tabličnih računalnikov in drugih mobilnih naprav.• Zaščita pred prekomernim polnjenjem, prekomernim praznjenjem, preobremenitvijo in kratkim stikom.• Samodejni vklop / izklop. Samo..

Na zalogi v skladišču

Intenso S 10000mAh prenosna baterija - Srebrna

Cena:12,77€

Intenso Slim Powerbanks S10000 so zmogljivi in izdelani v privlačni, zelo tanki izvedbi.S 10000 mAh so kot nalašč za ponovno polnjenje mobilnih naprav, kot so pametni telefoni, tablični računalniki, navigacijske naprave, MP3 predvajalniki ali digitalni fotoaparati, ko ste zunaj ali potujete.Zahvaljujoč integriranemu kablu microUSB je mogoče vse pam..

Na zalogi v skladišču

Rivacase VA2530 10000mAh Quick Charge 3.0 prenosna baterija

Cena:18,00€

Prenosna polnilna baterija RIVACASE VA 2530 QC / PDLASTNOSTI:• Polnilna baterija zmogljivosti 10000mAh.• Združljiva z vsemi priljubljenimi modeli pametnih telefonov, tablic in drugih mobilnih naprav.• Če želite preveriti stanje baterije, pritisnite gumb. 4 LED indikatorji bodo prikazali preostalo moč.• Kovinsko ohišjeNapolnite do 4-krat hitreje kot..

Na zalogi v skladišču

Intenso XS 10000mAh prenosna baterija - Črna

Cena:12,06€

Intenso Powerbank XS10000 navdušuje s svojim neverjetno majhnim dizajnom, hkrati pa ponuja veliko različnih možnosti uporabe. Zahvaljujoč izhodu USB A in Type C, powerbank omogoča možnosti polnjenja za vse trenutne pametne telefone ali druge mobilne naprave.Powerbank se zaradi svojega kompaktnega in priročnega dizajna enostavno prenaša in se prileg..

Na zalogi v skladišču

Tecnoware brezžična Qi Together On 10.000 mAh prenosna baterija

Cena:31,87€

Tecnoware 10.000 mAh Qi brezžična prenosna baterija s funkcijo brezžičnega polnjenja in USB vhod s funkcijo hitrega polnjenja in napajanja, zaslonom za indikator stanja preostalega polnjenja in aktivnimi funkcijami, ki se lahko polni prek mikro USB ali USB tipa C. Tipka za vklop in izklop, opremljen multi priključek kabel in ohišje, da ga povežete ..

Na zalogi v skladišču

Intenso XS 10000mAh prenosna baterija - Bela

Cena:12,06€

Intenso Powerbank XS10000 navdušuje s svojim neverjetno majhnim dizajnom, hkrati pa ponuja veliko različnih možnosti uporabe. Zahvaljujoč izhodu USB A in Type C, powerbank omogoča možnosti polnjenja za vse trenutne pametne telefone ali druge mobilne naprave.Powerbank se zaradi svojega kompaktnega in priročnega dizajna enostavno prenaša in se prileg..

Na zalogi v skladišču

Anker prenosna baterija PowerCore Slim 10000mah

Cena:39,89€

Anker PowerCore Slim 10.000 mAh PowerDelivery 10000mAh prenosna baterija je visoko zmogljiv powerbank s tehnologijo PowerDelivery, ki omogoča hitro polnjenje vaših naprav. Prenosno baterijo lahko polnite preko vhoda USB-C. Prenosna baterija ima ohišje iz posebnega tekstilnega materiala, ki bo zadovoljila tudi bolj zahtevne okuse in naredi prenosno ..

Na zalogi v skladišču

Xiaomi prenosna baterija Redmi Power Bank 20.000mAh - bela

Cena:27,13€

Zmogljiva prenosna baterija z izjemno kapaciteto 20.000 mAh bo hitro in učinkovito napolnila vaš pametni telefon, tablični računalnik ali drugo napravo. Baterija Redmi PowerBank je majhna, stilsko dovršena in trpežna.  LED indikator vam bo pokazal napolnjenost baterija. Združljiva je z vsemi telefoni, tabličnimi računalniki in drugimi napravami, ki..

Ni na zalogi

Anker PowerPort Soler Lite 2 Dual USB 15W

Cena:59,90€

Anker PowerPort Soler Lite 2 Dual USB 15WPolni se z močjo sonca. Ko uživate na prostem, razprostrite sončne celice in pridobivali boste moč sončnega polnilnika. Kompaktna zasnova in robuste luknje iz nerjavečega jekla omogočajo pritrditev na nahrbtnik ali šotor.Od podjetja ANKER, vodilne blagovne znamke za mobilne dodatke- Hitrejše in varnejše poln..

Prikazujem 1 do 35 od 35 (1 strani)