Laserski tiskalniki

Na zalogi v skladišču

Xerox Phaser 3330DNI 40 str/min Wifi, USB, mreža

Cena:207,34€

Vrhunska produktivnost namizne mono naprave z najnovejšimi prednostmi pisarniške tehnologije. Že v osnovi ima duplex in brezžično povezavo, printanje je možno na različne medije, velik spomin, najhitrejši v svojem razredu ter ponuja možnost dodatnega predala za 550 listov. Manjše ali srednje velike skupine bodo navdušene nad produktivnostjo in zmo..

Na zalogi v skladišču

XEROX VersaLink B610DN črnobeli laserski printer 63 str/min

Cena:724,68€

V razredu črnobelih laserskih tiskalnikov je tiskalnik VersaLink B610DN vse prej kot osnoven.  V bistvu postavlja nove standarde kaj pričakovati od tiskalnika za skupine. Doma ali na poti, vam ta zmogljivi, popolnoma nastavljiv v oblak povezan asistent ponuja zmogljivosti, ki presegajo konkurenco. Kaj je ConnecKey? Ni naprava, ampak je pamet..

Ni na zalogi

Xerox Phaser 6510DN, barvni laserski printer 28 str/min

Cena:330,13€

Koda izdelka: 6510V_DN Barvni laserski tiskalnik *Tiskanje * Velikost medijev: A4 * Mesečni obrat: 50.000 strani / mesec * Hitrost tiskanje: 28 strani / min črno-belo in barvno) * Predali: 50 listni večnamenski podajalec, predal 1 - 250 listov in predal 2 - 550 listov (opcijsko) * Izpis prve strani: 12 sekund (črno-belo); 12 sekund (barvno) * Ma..

Ni na zalogi

XEROX VersaLink C7000N, barvni mrežni A3 tiskalnik 35 str/min

Cena:1.405,07€

Ko bi radi, da vaše delo izstopa računajte na VersaLink C7000 barvni A3 tiskalnik. S tehnologijo Connect Key je pripravljen na delo, kot si to želite vi. Lotite se z modernim asistentom. Kaj je ConnecKey? Ni naprava, ampak je pametni asistent na vašen delovnem mestu. Vse naprave s ConnectKey tehnologijo postanejo središče vaše produktivnosti,..

Na zalogi v skladišču

XEROX VersaLink B400DN črnobeli laserski printer 45 str/min

Cena:429,44€

Namizni mrežni tiskalnik, primeren za majhne in srednje velike delovne skupine, ki je izredno zmogljiv in vam ponuja kvalitetne izpise. Konkurenčno prednost predstavljajo hitrost, profesionalni izpisi, visoka kapaciteta papirja (do 2.350 listov), več spomina ter možnost printanja iz kjerkoli si želite (iz mobilnika, od doma itd.). Nadgradite ga lah..

Ni na zalogi

XEROX VersaLink C7000DN, barvni mrežni A3 tiskalnik 35 str/min, duplex

Cena:1.535,25€

Ko bi radi, da vaše delo izstopa računajte na VersaLink C7000 barvni A3 tiskalnik. S tehnologijo Connect Key je pripravljen na delo, kot si to želite vi. Lotite se z modernim asistentom. Kaj je ConnecKey? Ni naprava, ampak je pametni asistent na vašen delovnem mestu. Vse naprave s ConnectKey tehnologijo postanejo središče vaše produktivnosti,..

Ni na zalogi

XEROX VersaLink B405DN črnobela večopravilna naprava

Cena:527,41€

Mono multifinkcijska naprava, ki omogoča obojestransko tiskanje, kopiranje, skeniranje, e-mail ter faksiranje. Prednosti pred konkurenco so barvni zaslon na dotik ter vse funkcionalnosti, ki jih zagotavlja ConnectKey. Črno-bela laserska multifunkcijska naprava Velikost medijev: A4 Mesečni obrat: 110.000 strani / mesec Priporočen mesečni obrat: ..

Ni na zalogi

XEROX VersaLink C505VS, barva večopravilna naprava, 43 str/min

Cena:1.415,81€

Dizajniran za skupine, ki delujejo hitro in potrebujejo multifunkcijski tiskalnik, ki jim bo lahko sledil. VersaLink C505VS je zanesljiv in hiter ter poln dodatnih možnosti. Poleg mreže in dvostranskega tiska, ima še funkcije kot so Cloud connect (printanje direktno iz oblaka), mobile connect (printanje iz mobilnil naprav - telefon, tablica...),..

Ni na zalogi

XEROX VersaLink C400DN Barvni laserski printer 35 str/min

Cena:563,64€

Namizni mrežni tiskalnik, primeren za majhne in srednje velike delovne skupine, ki je izredno zmogljiv in vam ponuja kvalitetne izpise. Konkurenčno prednost predstavljajo hitrost, profesionalni izpisi, visoka kapaciteta papirja (do 1.250 listov), več spomina ter možnost printanja iz kjerkoli si želite (iz mobilnika, od doma - Apple AirPrint; Google..

Ni na zalogi

XEROX B1022B A3 črnobela večopravilna naprava 25str/min

Cena:456,28€

Xerox B1022 je kompakta A3 črnobela multifunkcijska naprava, ki s svojimi funkcijami in povezljivostjo omogoča maksimalno produktivnost uporabnikov. Mobilno tiskanje, A3 format, Wifi (na voljo opcijsko), enostavna uporaba, varnost, vzdržljivost, cenovno ugoden izpis, ekran na dotik, je samo nekaj lastnosti ki vam jih nudi ta naprava. Velikost me..

Ni na zalogi

XEROX VersaLink C405DN barvna večopravilna naprava 35 str/min

Cena:879,01€

Barvna multifunkcijska naprava, ki omogoča obojestransko tiskanje, kopiranje, skeniranje, e-mail ter faksiranje. Prednosti pred konkurenco so 5'' barvni zaslon na dotik ter vse funkcionalnosti, ki jih zagotavlja ConnectKey. Primerna za skupine do 10 uporabnikov. barvna laserska multifunkcijska naprava Velikost medijev: A4 Mesečni obrat: 80.000 ..

Ni na zalogi

XEROX B1025U A3 črnobela večopravilna naprava 25str/min

Cena:704,55€

Xerox B1025 je kompakta A3 črnobela multifunkcijska naprava, ki s svojimi funkcijami in povezljivostjo omogoča maksimalno produktivnost uporabnikov. Mobilno tiskanje, A3 format, Wifi (na voljo opcijsko), enostavna uporaba, varnost, vzdržljivost, cenovno ugoden izpis, ekran na dotik, je samo nekaj lastnosti ki vam jih nudi ta naprava. Velikost med..

Ni na zalogi

XEROX VersaLink C500DN, barvni mrežni tiskalnik 43str/min

Cena:624,03€

Dizajniran za skupine, ki delujejo hitro in potrebujejo tiskalnik, ki jim bo lahko sledil. VersaLink C500DN je zanesljiv in hiter ter poln dodatnih možnosti. Poleg mreže in dvostranskega tiska, ima še funkcije kot so Cloud connect (printanje direktno iz oblaka), mobile connect (printanje iz mobilnil naprav - telefon, tablica...), aplikacije (App..

Ni na zalogi

Xerox VersaLink C8000DT barvni A3 tiskalnik

Cena:2.453,18€

Ko potrebujete profesionlane barve, zanesljivost za tekoče delo, najvišjo produktivnost in printer z mnogimi povezavami, potem je printer C8000 prava izbira. S tehnologijo Connect Key je pripravljen na delo, kot si to želite vi. Lotite se z modernim asistentom. Kaj je ConnecKey? Ni naprava, ampak je pametni asistent na vašen delovnem mestu...

Ni na zalogi

XEROX VersaLink C505VX, barva večopravilna naprava, 43 str/min

Cena:1.496,33€

Dizajniran za skupine, ki delujejo hitro in potrebujejo multifunkcijski tiskalnik, ki jim bo lahko sledil. VersaLink C505VX je zanesljiv in hiter ter poln dodatnih možnosti. Poleg mreže in dvostranskega tiska, ima še funkcije kot so Cloud connect (printanje direktno iz oblaka), mobile connect (printanje iz mobilnil naprav - telefon, tablica...),..

Na zalogi v skladišču

Xerox B205NI črnobela večopravilna naprava, USB, mreža, Wifi

Cena:159,70€

Popolen za manjše skupine ali za domačo pisarno.Xerox B205NI je večopravilna naprava, ki vam zagotavlja zmogljivost in zanesljivost na katero se lahko zanesete. Podpora Apple® AirPrint™, Google Cloud Print™, Mopria®, Xerox® Print Service Plug-in for Android pa samo poveča prilagodljovost. Črno-bela laserska multifunkcijska naprava Velikost medij..

Ni na zalogi

XEROX VersaLink C600DN, barvni mrežni tiskalnik 53str/min

Cena:1.496,33€

VersaLink C600 barvni printer nove generacije predstavlja novo definicijo izjemne zmogljivosti in nepremagljive zanesljivosti. Funkcije, kot so Cloud connect, mobilna povezljivost, galerija aplikacij in enostavna konfuguracija, preoblikujejo načina vašega dela danes in zagotavljajo da boste korak pred vsemi tudi jutri Kaj je ConnecKey? Ni..

Na zalogi v skladišču

Xerox B210DN A4 črnobeli laserski tiskalnik USB, LAN, Wifi

Cena:129,52€

Manjši zmogljivi tiskalnik, primeren za majhne in srednje velike delovne skupine z manj kot 5 zaposlenimi. Po obliki in dizajnu je primeren za namizno postavitev. Omogoča obojestranske izpise ter ima povezavo preko mrežneg kabla 10/100 Base-TX Ethernet. Novi model ima vgrajeno Wi-Fi povezavo ter podpira Apple® AirPrint™, ki omogoča tiskanje iz mobi..

Ni na zalogi

XEROX VersaLink C605VX, barva večopravilna naprava, 53 str/min

Cena:2.029,10€

VersaLink C605 barvni multifunkcijski printer nove generacije predstavlja novo definicijo izjemne zmogljivosti in nepremagljive zanesljivosti. Funkcije, kot so Cloud connect, mobilna povezljivost, galerija aplikacij in enostavna konfuguracija, preoblikujejo načina vašega dela danes in zagotavljajo da boste korak pred vsemi tudi jutri Kaj je ..

Na zalogi v skladišču

Xerox B215DNI črnobela večopravilna naprava, USB, mreža, Wifi, Fax

Cena:198,62€

Popolen za manjše skupine ali za domačo pisarno.Xerox B215DNI je večopravilna naprava, ki vam zagotavlja zmogljivost in zanesljivost na katero se lahko zanesete. Podpora Apple® AirPrint™, Google Cloud Print™, Mopria®, Xerox® Print Service Plug-in for Android, pa samo še poveča  prilagodljivost. Črno-bela laserska multifunkcijska naprava Velikost..

Na zalogi v skladišču

Xerox WorkCentre 3025i 3v1 črnobela večopravilna A4 naprava, USB, Wifi

Cena:127,62€

Multifunkcijska naprava je primerna za individualno uporabo ali uporabo znotraj majhne delovne skupine do 5 uporabnikov. Prednost pred predhodnim modelom je v zmogljivejšem procesorju, večji kapaciteti avtomatskega podajalnika papirja ter v kompaktnejšem dizajnu. Novi model podpira Apple® AirPrint™, ki omogoča tiskanje iz mobilnih naprav v lokalnem..

Ni na zalogi

Xerox VersaLink C9000DT barvni A3 tiskalnik

Cena:3.824,70€

Ko potrebujete profesionlane barve, zanesljivost za tekoče delo, najvišjo produktivnost in printer z mnogimi povezavami, potem je printer C9000 prava izbira. S tehnologijo Connect Key je pripravljen na delo, kot si to želite vi. Lotite se z modernim asistentom. Kaj je ConnecKey? Ni naprava, ampak je pametni asistent na vašen delovnem mestu...

Na zalogi v skladišču

Xerox WorkCentre 3025ni 4v1 črnobela večopravilna A4 naprava, USB, LAN, Wifi

Cena:174,46€

Različica 3025ni poleg brezžične povezave omogoča tudi mrežno povezavo, vsebuje faks in avtomatski 40-listni podajalnik papirja. Prednost pred predhodnim modelom je v zmogljivejšem procesorju, večji kapaciteti avtomatskega podajalnika papirja ter v kompaktnejšem dizajnu. Novi model podpira Apple® AirPrint™, ki omogoča tiskanje iz mobilnih naprav v ..

Ni na zalogi

XEROX VersaLink B605VS, črnobela laserska večopravilna naprava 55 str/min 3v1

Cena:1.476,20€

V razredu črnobelih laserskih večopravilnih tiskalnikov je naprava VersaLink B605VX vse prej kot osnovna. V bistvu postavlja nove standarde kaj pričakovati od tiskalnika za skupine. Doma ali na poti, vam ta zmogljivi, popolnoma nastavljiv v oblak povezan asistent ponuja zmogljivosti, ki presegajo konkurenco. Kaj je ConnecKey? Ni naprava, ampak ..

Na zalogi v skladišču

Xerox WorkCentre 3335DNI, črnobela večopravilna naprava 4v1, duplex

Cena:286,52€

Priročen in kompakten WorkCentre 3335 multifunkcijski tiskalnik zagotavlja zanesljivo in ekonomično delovanje takrat, ko to potrebujete. Hkrati vam pomaga, da ste osredotočeni na tisto kar je najbolj pomembno: rast vašega podjetja. Racionalizirajte svoje vsakodnevne procese s produktivnostjo multifunkcijske naprave s standardnim duplexom, brezžično..

Ni na zalogi

XEROX VersaLink B605VX, črnobela laserska večopravilna naprava 55 str/min 4v1

Cena:1.610,40€

V razredu črnobelih laserskih večopravilnih tiskalnikov je naprava VersaLink B605VX vse prej kot osnovna. V bistvu postavlja nove standarde kaj pričakovati od tiskalnika za skupine. Doma ali na poti, vam ta zmogljivi, popolnoma nastavljiv v oblak povezan asistent ponuja zmogljivosti, ki presegajo konkurenco. Kaj je ConnecKey? Ni naprava, ampak ..

Na zalogi v skladišču

Xerox WorkCentre 3345DNI

Cena:355,63€

Priročen in kompakten WorkCentre 3345 multifunkcijski tiskalnik zagotavlja zanesljivo in ekonomično delovanje takrat, ko to potrebujete. Hkrati vam pomaga, da ste osredotočeni na tisto kar je najbolj pomembno: rast vašega podjetja. Racionalizirajte svoje vsakodnevne procese s produktivnostjo multifunkcijske naprave s standardnim duplexom, brezžično..

Na zalogi v skladišču

Xerox B310DNI A4 črnobeli laserski tiskalnik 40 str, USB, LAN, Wifi

Cena:237,53€

Končno tiskalnik, ki vas lahko dohaja Za majhne do srednje velika podjetja (SMB) in zaposlene na daljavo.Novi način dela zahteva boljši način tiskanja.Predstavljamo Xerox® Tiskalnik B310, hiter, kompakten črnobel laserskitisklanik, ki je idealen za manjše, zasedene ekipe, za doma in pisarne kjer ni veliko prostora.Pripravljen za delo takoj, ko ga v..

Ni na zalogi

Xerox WorkCentre 6515DN, barvna MFP, 28str/min

Cena:450,24€

Koda izdelka: 6515V_DN Barvna laserska multifunkcijska naprava * Kopiranje, tiskanje, skeniranje, fax, mail, duplex * Velikost medijev: A4 * Mesečni obrat: 50.000 strani / mesec * Hitrost tiskanje: 28 strani / min črno-belo in barvno) * Predali: 50 listni večnamenski podajalec, predal 1 - 250 listov in predal 2 - 550 listov (opcijsko); DADF (dvo..

Na zalogi v skladišču

XEROX barvni A4 tiskalnik C230DNI, 22str/min, Wifi, USB, duplex, mreža

Cena:253,37€

Prihodnost dela zahteva tiskalnike, ki so zanesljivi, varni in enostavni za uporabo, zlasti zamala in srednje velika podjetja (SMB) ter zaposleni na daljavo, ki potrebujejo tehnologijo, kideluje. Konec koncev bi morali dodati naprave, ki podpirjao produktivnost in udobje, ne pa kompleksnost. Idealno za majhne delovne ekipe, domače pisarne in manjše..

Na zalogi v skladišču

Xerox Phaser 3020i A4 laserski tiskalnik USB, Wifi

Cena:72,47€

Kompaktno zasnovan Phaser 3020 z vgrajenim Wi-Fi je namenjeni samostojnemu uporabniku v domačem ali pisarniškem okolju. Prednost pred predhodnim modelom je v zmogljivejšem procesorju in pomnilniku. Novi model podpira Apple® AirPrint™, ki omogoča tiskanje iz mobilnih naprav v lokalnem omrežju. Prav tako podpira tudi Google Cloud Print za tiskanje iz..

Ni na zalogi

XEROX VersaLink B600DN črnobeli laserski printer 55 str/min

Cena:555,59€

V razredu črnobelih laserskih tiskalnikov je tiskalnik VersaLink B600DN vse prej kot osnoven. V bistvu postavlja nove standarde kaj pričakovati od tiskalnika za skupine. Doma ali na poti, vam ta zmogljivi, popolnoma nastavljiv v oblak povezan asistent ponuja zmogljivosti, ki presegajo konkurenco. Kaj je ConnecKey? Ni naprava, ampak je pametn..

Prikazujem 1 do 32 od 32 (1 strani)